organisasjoner - klubber - foreninger

Kattehjelpen i Drammen

Hjelper og omplasserer eierløse katter.

Norsk Kennel Klub

NKK er alle hundeeieres organisasjon!

NKK har som uttalt målsetting av vi skal være en proaktiv medlemsorganisasjon som taler hundens og hundeeieres sak. Vi har derfor tydelige holdninger om saker som påvirker hverdagen til norske hunder og deres eiere.

Norske Rasekattklubbers Riksforbund

NRR er en sammenslutning av rasekattklubber i Norge og er tilsluttet det internasjonale forbundet Fédération Internationale Féline (FIFe). FIFe har 42 medlemmer fra 40 land, samt 3 medlemmer under patrionat (Uruguay, Israel og Tyrkia). 

Solplassen

Solplassen er i dag sett på som hundenes eget paradis!

Den tidligere husmannsplassen er i dag fylt med gamle hunder og noen yngre som nyter livet.

Solplassen drives i dag som en veldedig organisasjon, vi får ingen offentlig støtte. Driften baserer seg på våre lønnsinntekter, omplasseringsgebyr samt gaver vi får av Solplassens venner.

4ever Home Adopsjon og Omplassering

Er en frivillig organisasjon som hjelper hunder i nød ved hjelp av adopsjon, omplassering og rehabilitering. Hva handler elementet om? Hva gjør det interessant? 

Dog Camp Hundehotell, hundepark og hundekurs i Vestfold

Dette er et hundehotell, hundepensjonat som er nytt, moderne og trivelig. Hundehotellet ligger skjermet og idyllisk til på en gård ti minutter utenfor Tønsberg sentrum i nærheten av Brakåker. ? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppmerksomhet..

Dyrenes Hus

Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus er en veletablert, uavhengig forening som har eksistert i over 150 år. I daglig bruk forkortes navnet til Dyrenes Hus.

Potespor i Hjertet

Potespor i Hjertet er en ideell organisasjon ble stiftet i juli 2015, men vi har drevet med katteredning på privat tiltak i flere år. PIH drives av tre viljesterke og lidenskaplige jenter med et enormt hjerte for dyr. 

Kattens Vern Molde

Hjelper og omplasserer hjemløse katter i Molde og omegn - og øvrige deler av fylket om vi har kapasitet.

Hjelp Pus Hadeland

Mange dyr trenger oss! Vi står for at katten skal få ly, varme, mat, vann, gi og ta imot kjærlighet/ omsorg fra mennesker. Det er også viktig at katten og andre dyr kan ta imot medisinsk behandling og oppfølging ved behov.

Please reload

E-mail: dyrehjelperne@gmail.com

Tlf: 97773950 

Norge 

VIPPS: 11534

  • Instagram - Grey Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon