top of page

Gratis ID-merking!

Har du ikke kommet så langt at du har fått ID-merket hunden din enda?

Vel, nå har du sjansen til å få gjort det gratis!


Vi deler ut gratis ID-merking av 10 hunder. Alt du trenger å gjøre er å poste et bilde av hunden din her, og si litt om hvorfor akkurat du vil bli valgt.


Det lønner seg å være raskt ute :)


For deg som bor på vestkanten vil ID-chippen bli satt på Jar Dyreklinikk

Bor du på østkanten, da vil chippen bli satt på Friske Dyr, Helsfyr.


Hvorfor ID-merke?

Vel, det er flere gode grunner til det:


  1. Gjenforening: Hvis en hunden din blir borte, er ID-merking en effektiv måte å sikre at den kan gjenforenes med deg. Veterinærer kan skanne mikrochippen for å finne eierens kontaktinformasjon.

  2. Helse og sikkerhet: I nødstilfeller kan veterinærer raskt få tilgang til viktig medisinsk informasjon om hunden, og deretter kunne gi riktig behandling.

  3. Bevis på eierskap: ID-merking fungerer som en juridisk bekreftelse på eierskap. Dette kan være nyttig i tilfeller av eierskapskonflikter eller hvis hunden blir funnet av noen andre, samt om hunden din er stjålet.

  4. Ansvarsfull dyreeierskap: Å ID-merke hunden viser at du som eier, tar ansvar for hundens velferd og sikkerhet. Det bidrar til å sikre at hunder som blir borte, raskt kan returneres til sine rettmessige eiere.

  5. Bidrar til å redusere antall hjemløse dyr: Ved å sikre at eierne kan kontaktes, kan ID-merking bidra til å redusere antallet hjemløse hunder som ender opp hos dyrevernsorganisasjoner eller blir avlivet.


ID-merking er rimelig og enkelt, og gir stor trygghet for deg som hundeeier, og det øker hundens sikkerhet og velvære.
20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page